lördag 24 januari 2009

Snöar

Dagen har bjudit på en promenad, eller jag åkte på min spark till Ica. Rätt jobbigt i den lösa snön på vägarna. När vi kom hem hade vi bjudit över mormor o morfar på en lunch med pajen som blev kvar igår. Jag åt korv istället, även om jag gillade pajen igår så hade mamma lovat mig korv. Mormor lekte i kojan under min säng med mig o Olle.
Mamma, pappa och morfar såg på Skidskytte innan dom skulle åka hem.
Resten av dagen har vi grejat här hemma, finns ju alltid nåt att pyssla med. Till middag åt pappa o jag laxfile, mamma fläskfile.
Har kollat på Körslaget, så jag har även denna kväll tagit en "sväng om" med pappa...jag gillar verkligen sång och dans.
Sover nu, så vi hörs väl imorgon...så får vi se om pappa laddar ur bilderna...har nu över 500 bilder att ladda ur. Vi är duktiga på att knäppa kort =)

4 kommentarer:

Sanna, Oskars mamma sa...

Ser fram emot att få se alla fina bilder som Ni tagit. Se till att mamma lär sig hur man gör med kameran, kan va bra o kunna:)
Kanon det där med våtservetterna...
Va ju där igår, men reflekterade inte på det. Köpte däremot de nya MUM napparna som hon hade beställt.

Tant Ulrika sa...

Tassar förbi o tipsar dig som tävlat hos mig tidigare att jag nu dragit i gång årets första tävling igen..där du har chansen att vinna ett presentkort från en finfin barnbutik:

http://uj76.blogspot.com/2009/01/tvlings-dax-hos-tant.html

Ha en bra dag!

Kram

mormor o morfar sa...

Tack så mycket för den jättegoda pajen som ni bjöd oss på.
Det var så mysigt att få vara hemma hos Olle o dig och naturligtvis mamma o pappa.
Tusen tack och många kramar

mormor o morfar

MADELEINE sa...

Tack söta du för omtanken, ja visst är d typiskt.. känns som om d inte går att ha flyt länge :-o Hur är allt med er då?? kram