måndag 19 januari 2009

Nya Reima-overaller till nästa år

Olles
Min

Mamma o Olle skulle idag åka till Pysen och köpa nya reima-overaller till nästa vinter. Mamma brukar köpa nya på rea på våren som jag har kunnat ha nästa vinter. Denna gång var vi två som behöver tills nästa säsng.
Men eftersom jag kräktes en gång imorse precis innan vi skulle åka på dagis, så blev vi hemma hela högen. Vi tvivlar på magsjuka, fast vi vet inte. Eftersom jag bara kräkts en gång...kan hända att det är allt sött som kommit igen efter helgen. Har reagerat så tidigare och efter plundring både lör och sön så kan det ju vara så. Men för säkerhetsskull stannar vi hemma från öppna fsk imorgon oxå för att inte smitta.
Men när pappa åkte hem från jobbet åkte han in och köpte en varsin overall åt oss, jättefina som vi får vänta att använda tills nästa vinter.
Typiskt Sanna o Ellenor, vi som hade planerat så bra med dagens tur =)

Vet att jag har lite att skriva igen efter några dagar. Bara mamma laddar ur kameran så ska jag ladda bloggen med information ;)

3 kommentarer:

Farmor sa...

Vad bra med nya overaller till nästa vinter. Tack för senast, det var jättegulligt av dig att ta med mig på julgransplundring, fick ju en heldag med er. Pigga på dig och hälsa Olle
Kramar i massor

Oskars mamma sa...

Vilken tur att Ni fick en varsinn overall tillsist. Oskars pappa tyckte att han skulle ha den som Ni köpte till Olle, men jag valde en annan som var ljusblå, marin o offwhite..

MADELEINE sa...

Vilka fina :-)

Ja, billigare villor där nu, konstigt nog, - fast d är Värmdö :-o Är lite bortskämd med att bo centralt nu dock.. lite jobbigt blir d.. Mycket att tänka på!!!