fredag 23 januari 2009

Plurret

Imorse när jag vaknade, kom mamma in till mig. Det första jag fråga var "Är det morgon och ljust ute så man slipper sova nå mer?"
Det händer ibland att jag vaknar när pappa åker på morgonen och kryper ner hos mamma i sängen...då brukar mamma säga att man ska sova en stund till så det blir ljust ute. Så jag brukar kolla läget, så vet jag om jag ska sova vidare eller kliva upp =)

Mamma packade våra badgrejer eftersom vi skulle åka med Öppna fsk till Matfors på badet. Hann precis dit till 11.00 som vi skulle. Bytte om och badade några timmar. Hade det jättemysigt med mammorna o barnen. Jättekul att även Meja o Elin kunde komma.
Olle fick sitta o kolla på så länge han var nöjd, sedan åt han innan han fick komma ner i badet. Han gillade verkligen badet, det var första gången som han badade på badhus. Han skrattade så han kiknade när jag plaskade vatten med mina ben framför honom. Brydde sig inte alls att det stänkte vatten i hans ansikte. När jag var så liten gick jag på babysim med mamma, men vi har inte anmält oss till det med Olle.
När vi badat klart duschade, bastade och så klädde vi oss för att åka på apoteket och Ica i Matfors. Den affären är verkligen bra, inte så ofta vi handlar där, men är vi i matfors så är det svårt att låta bli. Dom har många saker som inte ICA här hemma har!
När vi kom hem lastade vi in maten och sedan myste vi tills pappa kom hem. Vi fixade middagen (köttfärspaj) som vi åt när pappa kom hem från träningen. Såg på Let´s Dance och trots att jag var toktrött efter badet somnade jag inte förrän 23.30....på fredagar brukar jag få vara uppe längre om jag orkar =)

2 kommentarer:

Farmor sa...

Men vad mysigt, hoppas ni tog några kort från "Plurret". Vad roligt att Olle också gillar att bada men han har ju Stor-syrran med som är van och kan visa hur man gör
kram till er båda

Oskars mamma sa...

Åh det hade vart mysigt att va med Er, men nästa gång så.. Ska göra oss klara för 2:a sprutan som ska tas idag. Sen bär det väl iväg till Birsta, ska hämta M från jobbet. Måste kolla på ny kyl-frys