onsdag 14 januari 2009

Nyvägda och nymätna!
Efter vårt besök på BVC kan vi nu berätta att...

Olle
Vikt: 8065 gram
Längd: 71 cm

Wilma
Vikt:15.5 kg
Längd:103 cm


Olle fick även en tandborste av tandsköterskan som informerade oss lite, mamma fick veta att även han ska använda tandkräm, men bara pyttelite, för att vänja sig vid smaken redan nu.
Jag fick veta att jag snart ska på 4 årskontroll både hos Gördis på BVC och hos tandläkaren. Det är ju bara lite över 2 månader kvar tills jag fyller 4.

10 kommentarer:

Oskars mamma sa...

Verkar som att jag ska hitta, ses vid 11 rycket då.. Ska bli jätte kul. Förresten, skulle jag ha med mig nåt?

Oskars mamma sa...

Tack för idag, jätte mysigt.. Tyvärr kan jag inte komma ikväll, Micke jobbar över o jag har ingen barnvakt. Men det lutar åt att jag fixat egen bil tills imorrn.. Så vi ses väl där antar jag. E kommer inte, är magsjuk stackarn...

Oskars mamma sa...

Vi ska försöka komma iväg vid 10.30 där någonstans. Ringde runt lite ikväll o hittills så är det väl du, jag, A och Malin som är säkra. Enligt Harald så trodde han att Marie skulle med. Helén kunde ej. Pratat med Emilie ifall hon vill haka på? Ses imorgon...

Sanna, Oskars mamma sa...

Aron va tydligen inte riktigt frisk ännu.. Så det blir vi som jag skrev innan...

"moster" Johanna, Morbror Glenn sa...

Låter fint det.. =D Vi ska bara vara hemma vi.. Roligt att ni kommer och hälsar på :) Kramisar "Moster" Johanna och Morbror Glenn.

Oskars mamma sa...

Jag åker gärna o självklart tills de öppnar, tror Ellenor vill haka..
Kan väl höras ikväll... Ringer sen. Kram

MADELEINE sa...

Ojoj, massa tänder :-)
Vi har tittat på hus som ligger här i närheten bara, Örby och Stureby. Vill inte behöva byta dagis och så.. Hittat VÅRT hus idag.. bara att invänta budgivning nu.. Iiihhhh..

Johanna sa...

Kul att ni kom och hälsade på, alltid lika välkomna! Man får unna sig något ibland ;) Kram

Johanna sa...

Haha.. Det där med vitpepparen är bara myt ;P Jag tror nog också på det sistnämda, men det kanske skulle vara bra med en liten reningskur ;D Hehe... Det har då inte hänt något med oss i alla fall =) Ha det bra! Kramar

OSkars mamma sa...

Sicken tur att Ni fick tag på 2 Ni oxå, De gjorde A bra..
Verkar som att folk iväntar barnbidraget plus att många som ja pratat med trodde att Rean började imorgon. Hoppas W kryar på sig och att vi ses på onsdag..