måndag 28 juli 2008

Faderskapspapper

Ja då bar det av till stan igen då....ett himla rännande tycker jag. Hur varmt som helst men vi hade inget val idag heller. När vi kom ner till stan började vi med att äta lunch på Mc Donalds. Jag åt Happy Meal med Chickennuggets o mjölk som vanligt. Strips äter jag inte så det brukar jag byta ut mot morötter.
Mamma tog nån sallad. När vi sitter där frågar jag högt och tydligt...."Mamma dricker du öl eller cola?"
Varför fnissar folk och Varför så röd i ansiktet mamma???!!! Jag vill ju bara veta.
Till saken hör att hon är ju inte nån stordrickare direkt och absolut inte nu eftersom hon ammar. Men på mig lät det som om hon lite då o då tog sig en öl, även till lunchen. Hade ju inte behövt fråga eftersom 99 gånger av 100 så är det cola. Men jag kände bara för att göra det =)

Efter det var det dags för nästa äventyr. Konstiga saker man håller på med när det har kommit en lillebror. Vi hamnade hos en tant som hade en hel hög med papper, det skulle skrivas kråkor hit o kråkor dit. Jag fick inte skriva på nåt av hennes papper utan fick ta ett tråkigt vitt papper och rita på. Visade tanten att jag kan skriva Q och ritade en teckning till Nora. Berättade allt möjligt för tanten. Tror att jag förstod till slut...hon ville ju bara ha min pappas autograf på ett för henne skitviktigt papper. Så viktigt att jag inte ens fick skriva ett Q där. Rätt tråkigt att sitta där o lyssna så jag pep iväg ut när tanten gick för att kopiera. Hittade en häst med hjul på som man kunde köra runt på i korridoren. Mamma o pappa var nöjd över att det är semestertider och typ inga på plats där. Tanten kom tillbaka med en hög papper som vi fick och nu är tydligen pappa även Olles pappa. Som om vi inte visste det tidigare...att hans autograf kunde vara så avgörande. Det har jag nog inte förstått förut, jag har en kändis till pappa!
När vi ätligen var klar där åkte vi ut till Birsta City, men jag blev så trött efter besöket hos tanten så pappa o jag gick till bilen där jag somnade rätt snabbt. Mamma hade dock ingen brådis, hon strosade omkring i god an ro. Orkade inte bry mig sov gott nån timme. Handlade sedan mat och då blev jag ju självklart bajsis...tror ingen på fruktavdelningen missade det. Pappa o jag begav oss till bajseriet medan mamma försökte ta sig fram med en STOR kundvagn och barnvagn mellan hyllorna.
Jag visste vad som väntade när jag vart snäll i stan hela dagen...besök hos kusin Nora. Faster Katarina fyller år idag, vet inte riktigt hur mycket hon fyller i år, men nästa år är det 40 i allafall.
Eftersom klockan drog iväg frågade pappa om vi inte skulle åka till Nora imorgon, men det köpte jag inte eftersom dom verkligen lovat mig det. Tror bara han skojade med mig lite. Det var iallafall vad jag frågade när han lovade att vi skulle åka dit ändå.
Käkade glass och supergod paj hos faster, grattis på din dag!
Var inte så sugen på att åka hem, men till slut hade vi fått in allt i bilen...även mamma o pappa. Bara lite ovänner blev vi. Men jag var trött och somnade direkt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag diggar kommentaren som flög ur din mun Wilma på MC'donalds ;) Så får man göra när man är liten..För då är det kul :D