torsdag 17 april 2008

Mjukglass =)

Efter dagis idag så åkte mamma o jag på grillen o köpte varsin mjukglass. Det är typ en timme sedan och jag sitter fortfarande och äter på min. Serman på tv samtidigt så glömmer man bort sig ibland. Men gott var det iallafall. Vi satte oss ute på farstukvisten först, men det blåser lite ute och då blev det lite småkallt att äta mjukglass.
Idag är det soligt och 12-13 grader varmt i skuggan =)

Mamma har sytt den andra lapptäcket idag, så nu är det blåa oxå klart. Hon sydde även lakan som passar till det rosa och till det blåa lapptäcket. Om pappa hittar ngn bra kudde idag i stan så ska hon sy örngott oxå. Detta ska vi ha i barnvagnen.

På dagis idag har jag gjort en krockvurpa så jag har pippiplåster i min ena hand. När pappa kommer hem ska han få leka doktor o försöka få bort lite med grus. Tro vad dom ska muta mig med ;)

Nu ska mamma snart laga lite wok tills pappa kommer hem från stan. Mamma hade tänkt ta med mig till stan idag på eftermiddagen och handla lite, men pappa sa ifrån på fall bebis vill titta ut =( Som "straff" av mamma fick han en lång nota att handla själv när man slutar jobbet. Började bra, den långa matnotan som mamma mailat till honom glömde han skriva ut...
Mormor liftar med honom hem från stan så hon får nog hjälpa honom att plocka lite saker...inte bara mat...han ska även lyckas hitta ett par KAVAT-sandaler i rätt storlek till mig. Vi får väl se vad han kommer hem med. Älskar dig pappa!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Wilma !

Ikväll kommer morfar och tittar på GIF Sundsvalls match mot Kalmar.
Hoppas att du har nåt gott kaffe att bjuda på i pausen.
Puss o kram

morfar

Anonym sa...

Ojdå.. Men jag hoppas att det gick bra i alla fall, tur att det finns Pippi-plåster;P Vad gott det lät med mjukglass, jag och Glenn tänkte köpa en idag vi med men det får bli någon annan gång för klockan var så mycket så det var nog inte öppet någonstans..=( Men det är ju trots allt godast mjukglass i Stöde..=) Vi ses snart igen.. Sov gott kramar Glenn och Johanna