onsdag 20 augusti 2008

Olle vid tangenterna...

Syrran är på dagis o jag är hemma med mamma, tänkte visa lite bilder från igårkväll då vi gick ner till kohagen alldeles bredvid oss. Mamma hade sett att kossorna var i den hagen på eftermiddagen...så efter vi ätit middag klädde vi oss o skulle snacka lite med dom...men vet ni va....dom var flyttad till en hage längre in. Syrran hade cykeln o trampade på som bara den dit ner, besviken över att inte kossorna var där mamma lovat. Själv satt jag i selen på mammas mage och där trivdes jag bra. Man ser så mycket när man sitter i den.
Syrran vill mest cykla i vattenpölarna, efter några vurpor när pölarna var djupare än hon trodde klev hon av cykeln en stund.


Vi hittade grannens katt balanserade på kohagarnas "staket". Om ni tittar noga så ser ni den.


Här bor jag förresten med mamma, pappa o syrran...vi trivs otroligt bra i vårt hus. Syrran har ju även sitt hus på gården, det huset fick hon när hon fyllde 3 år i mars. Dom säger att det kallas för lekstuga...den ska jag undersöka nästa sommar.Syrran undersöker pölarna lite närmare, tur att hon var klädd för det...annars hade hon vart tokblöt. Hon verkligen sprang o hoppade i pölarna. Det såg spännande ut, det m¨åste jag undersöka när jag tar mig fram på egna ben...nu har jag ju sett hur man ska göra.Å ur snygg är jag då....mamma håller på o tar bort skorv i mitt hår...så nu har hon kletat in håret med babyolja o så satt hon på en mössa, för hon tyckte inte jag kunde låta bli kladdet med händerna. Klart man vill undersöka vad hon gör!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi.. Vad söta de är.. Såg ut som att ni hade en mysig Eftermiddag/kväll..=)Längtar tills imorgon då jag får träffa er igen..=D Kramis /Johanna

Anonym sa...

Ni är så gulliga, vad du är duktig att skriva Olle
Kram

Axel´s dag sa...

Vad roligt du har Wilma när du hoppar och springer i vattenpölarna. Det är bland det bästa jag vet. Jag tycker att du verkar ha det roligt kan inte du komma och leka med mig.