lördag 20 december 2008

SJUK =(

Julstöket går vidare hos familjen Edström/Ahlberg och det är sakta men säkert vi tror att allt ska komma i ordning tills julafton.
Olle har över 40 grader i feber sedan igår. Alvedon gör susen och när den verkar orkar han leka och vara med en stund. För att sedan mest bara ligga o va slö. Men han äter o dricker så det är ju bra. Jag tycker så synd om lillebror.
Jag, mamma o mormor var på Invigningen av nya innebadet på Stödehuset efter en renovering som gett mycket gott resultat. Så härligt! Mer som poolkänsla nu, med bubblor, jetstream m.m. Perfekt för nu bottnar jag i år...så jag tyckte det var jättekul. Kommer bada mycket framöver, när det är 32 grader i vattnet så tvekar man inte ens på att kliva i =)
Var mycket trött efter några timmar på badet så jag somnade gott på eftermiddagen. När jag vaknade var middagen klar och sedan följde jag med pappa bort till Henrik o Yvonne. Busade lite där innan vi åkte hem. Nu håller mamma o jag på att damma av alla tomtarna som stått i skåpet sedan förra året. Bilder kanske kommer senare....

2 kommentarer:

Ellenor sa...

Men stackars lillfisen då!

Vet du vilken/vilka dagar det är varmt i vattnet tro? Tänkte börja bada med Devin. Har ju t.o.m. köpt badblöjor som han snart växer ur om vi inte börjar använda dem.

Kramar

Glenn & Johanna sa...

Hoppas Olle kryar på sig då.. =)

Men nu är det inte långt kvar tills tomten kommer. :D Längtar till veckan då vi får träffa er igen! Kramar Glenn & Johanna