lördag 14 februari 2009

Badet

Idag har jag, Olle, mamma o farmor vart på badhuset, jättemysigt o skojigt! Tyvärr hade vi ingen kamera med så bilder får blir nästa gång. Min gamla dagisfröken Staffan var där o jobbade, busade lite med honom, även om jag var lite blyg. Åkte hem o fikade lite med farmor, farfar, mormor, morfar. Tack för dom fina sakerna jag o Olle fick av er =)

Mamma är lite sur idag, hon hade nämnligen mailat in "Alla hjärtansdag hälsningar" till dagbladet som inte kommit med. Vi gillar dagbladet annars, men nu blev vi besvikna. Vi som hade skickat hälsningar till mormor, morfar, morbror, moster, faster, farbror, kusinerna, farmor, farfar, gammelmormor o Lennart, gammelfarfar och Gunnel. Å så även till Moa min kompis i Ånge, eftersom jag saknar henne så mycket.
Även till våra underbara grannar Anette o Svante hade vi skickat till sedan dom skottade bort all snö på vår gårdsplan när vi var borta förra helgen. Det var guld värt och vi blev så glada för det. Därför tänkte vi att det passade att skriva även till dom.
MEN så kommer dom inte med varken i tidningen eller på hemsidan deras. RUTTET!!!!!

Igårkväll myste jag, Olle och mamma när pappa var borta. Vi käkade godis, dippade grönsaker och kollade på Let´s Dance. När pappa kom hem sov både Olle o jag.

Av bad blir man trött så just nu tar jag o Olle oss en tupplur.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skriv upp den 5 april kl 13.30 i almenackan, för då vankas det Gangstar party hos mig. Å du måste bara komma...

Anonym sa...

Åh vilken söt liten blogg du har Wilma! Första gången som jag är in på den. Hittade den genom länken på Sofies sida.
Ha det gott! Och hälsa din fina familj.

Anonym sa...

Hehe.. Jag menar ju det.. Men det är bra det, jag vet ju att han läser ;P Kram, Kram