tisdag 30 december 2008

God fortsättning eller vad det heter =)


Hej vad det går...dagarna bara svichar förbi. Vi åker skidor, skridskor, snowracer, madrass, stjärtlapp, spark m.m

Det är mycket vi vill hinna när pappa är ledig med oss i två veckor.

Skulle åka skridskor i söndags, till mammas stora förtvivlan var mina skridskor för små...hon grämde sig över att hon inte ens tänkt på det. Fick därför blåsa till stan och leta nya skridskor, nya längdskidpjäxor m.m.

Hem kom vi med pjäxor, skridskor och nya stavar åt mig =)

Tog med mina skidor bort till morfar som skulle fixa en ny bidning på skidorna. Tack det var jättesnällt =) Är man född in i en skidåkarfamilj ska man ju ha riktiga grejer.

Vem vet morfar, snart kanske det är mig du vallar åt på helgerna =)

Idag har jag testat mina nya skrillor, dom gick perfekt nyslipad o allt. Mamma o pappa åkte oxå medan Olle sov i vagnen. Imorgon blir det nog en tur med skidorna, då får vi främmande först på dagen av Erik med mamma Malin och pappa Stefan, hemma från Norrköping...jätteskoj att vi får träffas flera gånger denna långa julhelg. På kvällen kommer kusin Nora med familj på besök.

Bilder o läsning om julen kommer efter nyår, jag har så mycket att göra med allt plus att jag har ju alla mina fina julklappar att greja med.

Lite kort om lillebror...han ålar omkring på golvet nu rätt så fort och snart får jag lov att börja stänga min dörr. Dit kommer han hitta snabbt annars med alla mina småpinaler. Krypandet är nog inte långt bort, han är krypklar i rätt startposition. Vi väntar...även om det är skönt att man något så när vet vart man har honom än så länge.

Idag när han skulle äta hade mamma o pappa svårt att hålla sig för skratt. Han är ju normalt duktig o äta, men det här med bitar i maten är inte hans favvo än....måste ju tugga varje sked inte bara glupska i sig som tidigare. Därför tog han o strejkade idag...mamma laddade skeden, Olle skakade på huvudet, vände sig bort och knep igen läpparna och vägrade öppna den. Det tog rätt lång tid att äta denna måltid, när mamma senare mosade potatis med broccolipure var det den gamla Olle. Han visste inte hur fort han skulle få i sig maten!


Nä det får vara allt för idag...skriver mer om alla dagarna en annan dag. Jag har ju faktiskt redan somnat...konstigt vá!2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu sitter det nya bindningar på dina skidor Wilma så nu är det bara att sätta igång att åka.
Du får väl åka nåra dar så kan vi väl lägga på ny glidvalla sedan.
Dom såg ju rätt hyggliga ut så det fungerar väl tills efter helgerna.
Lycka till !!!!!
kram från morfar

Anonym sa...

Ett riktigt Gott Nytt År önskar vi dig och lilla Olle
Kramar i massor