måndag 27 augusti 2007

Nöjd att bli lämnad...

Imorse vaknade jag i mammas o pappas säng...jag fick tydligen ligga kvar där inatt. Mamma o pappa tycker det är mysigt att jag sover hos dom, samtidigt som det är mycker trångt...men jag brukar få sova hos dom ibland och det tycker vi alla är mysigt. Jag sover i en helt vanlig säng sedan jag var lite mindre än 1,5 år. Det har fungerat toppen hela tiden. Vaknar jag på morgonen tussar jag in till mamma o pappa o myser. Annars väcker dom mig i min säng med en flaska välling när jag ska på dagis.
Men imorse drack jag välling i deras säng efter att ha vaknat av väckarklockan...
Klädde oss och jag tittade lite på "leksaker" på tv sedan åkte vi.
Gick in o klädde av mig och började leka direkt...mamma o pappa såg rätt snopen ut när jag inte ville ha ngn puss o kram utan skulle vinka direkt?! Men hur det än var så ville jag ha puss o kram och vinkade glatt med fröken Annika. Till mammas o pappas STORA lycka!
Lekte med alla barnen till mamma hämtade mig o vi gick hem i regnet...precis när vi närmar oss vår tomt börjar det ÖSREGNA....springa springa fick mamma med vagnen, mig och alla grejerna. Tittade på tv medan mamma gjorde mat, sedan kom pappa hem. Åt mat, sedan fick jag en glass och efter det lekte jag med pappa tills det var dags att sova. Jo vi hjälpte ju faktiskt mamma med all den rena tvätten oxå. Nattinatti

2 kommentarer:

Anonym sa...

Va roligt att ni uppdaterat sen jag tittade in här sist. Kul att läsa om vad ni har för er på dagarna!

Anonym sa...

hoppas du får en trevlig dag!..