tisdag 28 augusti 2007

Grattis Tildes mamma Anette som fyller år idag

När jag vaknade bar pappa in mig till mamma som fortfarande låg o slöade i sängen...när jag kom o måste kände hon inte alls för att kliva upp. Jag åt välling som vanligt o sedan klädde vi oss klara med varma kläder o helt otroligt men mamma tog på mig en toppluva.
Men det var skönt i det regniga och ruskiga höst väder som har vart idag...in på dagis...när mamma o pappa sa hejdå blev det grin och jag satt fast som ett plåster på mamma. Micke tog mig och vi gick o vinkade i fönstret...när mamma o pappa än en dag fick lämna mig ledsen. Vi kollade på när pappa blinkade med lamporna på bilen när dom åkte (det gör han alltid varje morgon) när pappa är borta på jobb brukar mamma försöka göra lika....och även om det inte går att blinka på så många sätt....är pappa bäst på det.
Ritade, målade, lekte, byggde pussel m.m hela dagen till mamma o pappa hämtade mig vid 17-tiden...även morbror Glenn var med. Skoj! Åkte direkt till mormor o morfar och åt middag (tack för en supergod makaronpudding morfar!) Lekte och byggde koja först på mitt lekrum hos dom och sedan förflyttade jag mig till köket under bänken. Perfekt koja! Åkte sedan hem och öppnade pusslet som jag fick av farmor igår...jag älskar pussel och är en riktigt smart liten tjej på det. Spelar ingen roll hur många bitar...jag letar på färgerna och lägger ihop tills det blir bra.
Sedan kröp vi upp i soffan när jag lekt lite och myste tills jag somnade. Mamma o pappa tittade på Morden i Midsomer...tro vad dom nu ska kolla på på tisdagarna när det var sista gången ikväll.
Imorgon ska mamma o jag åka till stan, det är ju vår lediga onsdag. När pappa slutar ska vi handla lite mat och uträtta några ärenden och efter det ska vi iväg på födelsedagsfika hos Tildes mamma Anette som fyller idag. Det ska bli kul, kanske måste ta med ett pussel och visa Tilde hur man gör...det var iallafall vad jag sa till mamma tidigare ikväll.
Imorgon fyller även mammas kusin Helena 40 år....kanske ska titta in en sväng på mammas jobb och gratta, för hon jobbar också där.
Nu nattinatti...shoppa i stan gillar jag skarpt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej gumman
Kul att du gillade pusslet.Ha det så kul på din shopping-runda och sen får du nog en tårtbit av Anette.Hoppas det går bra när du ska på dagis nästa gång, inte kul om tårarna måste rulla men jag är säker på att det går över lika fort
Kram, kram

Anonym sa...

Var jag anonym??????
Kram igen