fredag 6 mars 2009

....

Ja det finns kanske inte så mycket att skriva...vi har mest vart sjuka jag o Olle sedan jag skrev sist. Snorig, feber, halsont och våran dumma förkylningsastma. Nu är vi så gott som friska, jag har hostan kvar, men det brukar jag alltid ha en tid efter förkylningen. Olle är lika han.

Förra fredagen var vi i stan med mormor, en jättemysig eftermiddag. Shoppade lite allt möjligt. ÄTNLIGEN fick mamma tag på stävlar, alltså inte gummistövlar utan snygga stövlar i skinn. Hon har inte hittat några nya såna på 10 år pga hennes feta vadet =)

På lördagen var mamma o pappa på fest, så vi hade turen o fick ha farmor här som barnvakt. Det gick kanonbra och hon sov över hos oss. Det gör vi om!

Måndagen blev det inge dagis eftersom jag var sjuk, vi var hemma...vi hade barngympan, men eftersom vi var sjuka fick pappa åka dit o öppna själv. Synd!

På tisdagen förberedde vi mammas födelsedag som var på onsdagen. Vi bakade tårta o slog in paket.

Onsdag väckte vi mamma med tårtfrukost och paket. Hon fick jättefina jeans av oss och hon blev så glad. Olle gillade snöret bäst, det lekte han med hela dagen. Pappa skjutsade mig till dagis innan han åkte på jobbet, han tog en liten sovmorgon då. Mamma var hemma o städade vår kläkammare den dagen, Olle mest sov för han var inge pigg. Mormor hämtade mig på dagis och så åkte vi hem o tillbringade resten av dagen med mamma. Morfar kom oxå på fika innan han skulle på kören. Vår vän Sanna o Oskar kom förbi med en blombukett, det tyckte mamma var jättesnällt.

Senare på kvällen knackade nån på dörren och till mammas stora förvåning stod morbror o moster på bron med blommor, paketet hade hon redan fått tidigare eftersom dom inte skulle komma på födelsedagen. Vi hade sån tur att dom sov över och Glenn åkte med pappa ner till jobbet på torsdagen. Johanna stannade kvar hos oss en stund på dagen. Mamma o Olle var till VC och kollade öron/hals, han var röd men inga prover visade nåt så förhoppningsvis blir han snart pigg =) Johanna åt lunch med oss innan hon åkte. Middag åt vi hos mormor o morfar, jättegott. Efter det åkte mamma på träning och vi kollade på Timrås match...självklart vann dom ;)

Idag har jag vart på dagis. Mamma o Olle blåste till stan när dom lämnat mig för mamma skulle utnyttja ett presentkort hon fick förra året som egentligen gick ut i tisdags. Men hon hade tur o fick komma idag ändå. Olle var med pappa på jobbet medans och sedan strosade dom inne i stan tills det var dags att hämta mig. Dom köpte bla några saker att fylla på sångpåsen med. Olle, jag och mamma brukar ha sång och instrumentstund hemma, för det tycker vi om alla tre =)

Pappa tränade ikväll och sedan åt vi tacos. Resten av kvällen har vi tillbringat framför tvn.

Imorgon ska mamma o jag ha en tjejdag i stan, vi börjar med Barbies 50-årskalas på Barnens Hus. På kvällen kommer mormor, morfar, farmor, farfar hit på middag. Ha en bra helg, för det ska vi ha =)
Vi hade nog hunnit med lite ändå, trots att vi vart sjuka...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack så mycket för den goda maten och tårtan vi fick smaka därefter.
En mysig kväll tillsammans med er fyra och farmor o farfar.

kram från mormor o morfar

Tant Ulrika sa...

Ny spännande tävling hos mig:

http://uj76.blogspot.com/2009/03/moonkids-tavling-hos-tant.html

Kram

♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥ sa...

Krya på er :)