torsdag 12 juni 2008

Blommor

Imorse åkte jag till dagis, det har ju vart dagisdag idag. Vaknade själv imorse, eftersom jag somnade i bilen hem från stan igår vid 19-tiden.
Tyvärr var varken Moa eller Alexander på dagis, men det var många andra där istället...min kompis Nils ska förresten oxå få ett syskon i juli. Min mamma säger att det blir en tjej, men Nils säger att det är en lillebror som ska heta Olle. Precis som min gör. Det lär väl visa sig om typ 5 veckor =)
Jag får vara på dagis mellan 9.30 och 15.30 varannan dag. Mamma och Olle hämtade mig 15.30.
Åkte till blomaffären och köpte blommor till amplarna som jag ska ha hängande på min lekstuga.

Köpte även en röd ros som vi åkte med till graven. Min morbror Sonny, som jag tyvärr aldrig hann träffa ligger begraven där och han skulle ha fyllt 26 år idag. Jag pussade på rosen och sa "Puss o kram Sonny" innan jag satte den i vasen.

Efter det träffade vi mormor på en affär här i Stöde o var smakråd till henne. Efter det åkte jag med mormor och köpte blommor som hon ska plantera på Sonnys grav, sedan skjutsade hon hem mig. Då precis kom pappa från jobbet. Lagade mat och sedan gick vi ut hela familjen.
Mamma o pappa, eller mest pappa håller på att bygga en sak till min lekstuga. Det ska bli en bänk med spis, ugn, diskho, skåp m.m.
Den blev inte klar, men den är en bra bit på väg =) Igår köpte vi även några småtavlor till lekstugan. Jag ska få välja tyg oxå som ska bli gardiner där. Det ska mamma fixa, hon syr ju då o då så det borde inte vara nåt problem.
Just nu sover jag gott och laddar för en eftermiddag i stan imorgon. Vi ska hälsa på mammas jobb. Jag har ju självklart vart där många gånger, men inte lillebror Olle. Dom är nog rätt nyfiken på Olle, men kanske även på att se vad stor jag blivit sedan jag blev storasyster.

5 kommentarer:

Linda sa...

Vad sött du fick till det till Sonnys födelsedag.
Kram på er!

MADELEINE sa...

Hej Hej..!!

Ja, dom ljusa kvällarna ställer till d .. :-o

Självklart ska vi komma och hälsa på då vi är i stugan. Kommer att åka dit v.27, v.28 nån gång. Stannar till v.31 kanske ;-)
Ni får jättegärna komma dit oxå, fiska och bada lite..!!

Hälsa hela familjen. KRAM

Sofie sa...

Det var synd Wilma att du aldrig hann träffa morbror Sonny. Han var en fin å väldigt trevlig kille!
Synd att han lämnade oss så tidigt,,,
Kram på er!*

Linda sa...

kram på er!
Vi längtar vi med!

Johanna sa...

Det låter jätte bra det =D
Ni är såå välkomna!! ;P
Kramis