fredag 21 november 2008

Krassliga

Idag har vart en riktig slödag...vi är lite krassliga o har sovit dåligt inatt. Snoriga, hostiga och allmänt matt. Men inte en vattkoppa så långt ögat når. Dom vi brukar träffas med på veckorna har ju åkt dit allihopa, så det vore ju konstigt om vi klarar oss. Har nu gått 9 dagar sedan vi sist träffade några av barnen som fått koppor. Återstår att se!

Annars så har veckan bara vart garderober o skjutdörrar tycker jag...en enda röra med allt. Ska bli så skönt när det är klart. Bara det kommer på plats så blir det kanon =)

Idag tog vi en sväng ner till Stöde form, dom säljer mörk chocklad i påsar från Spikarna. Jag älskar dessa. TOg med mig pengar i min plånbok o gick in själv. Mamma fick vänta i bilen...men mamma anade ugglor i mossen o kikade in en sväng...typiskt det var precis då som jag o tjejen i kassan tittade på dockor. Mamma berättade vad jag egentligen var inne för och sedan gick hon ut o väntade. Ut kom jag lycklig med en papperspåse...i den låg chokladen, en lott och en ljuslykta som jag fick av tjejen på affären. Hon är alltid lika trevlig! Gissa om jag var lycklig när jag visade den för mamma, den står inne på mitt rum nu. Lila o fin, precis en färg som jag gillar.

Snart kommer pappa hem från jobbet, med sig har han sallad som morfar har gjort till middag. Hade sån tur att han gjort sallad till oss oxå...perfekt när man är krasslig o inte orkar ta sig för nån matlagning direkt. Tusen tack morfar =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Varsågod. Hoppas det smakade bra.
Är du så duktig att du kan handla choklad själv.
När morfar var liten hittade han en tiokronorssedel i en byrålåda.
Då skickade jag en kompis på Kjellens affär för att köpa en toppluva som var vändbar. Gul på ena sidan och röd på den andra.
Men hon va så smart så hon gick till sin mamma och berättade detta.
Det blev ingen toppluva. och mamma fick igen sin tia.

Anonym sa...

Ja, det är alltid lika mysigt varje år.. Det är tur att vi har skiftande väder nu längtar man efter vintern, samtidigt som man längtar efter sommaren, då det har varit en lång vinter. Ibland önskar man dock att slapp vår och höst, men de har ju sin tjusning de med :D

Idag/kväll blir det Idol med ett kompis- par här hemma hos oss, och imorgon har vi bjudit hit Jocke och Angelica på middag.. Sedan blir det nog lugnt på söndagen..
Själv då? Vad ska ni göra i helgen? :) Kram