tisdag 11 november 2008

Fotografering o öppna förskolan

Klev upp tidigt eftersom vi skulle vara på plats på Öppna förskolan klockan 9.00
VI kom dit lite tidigare (ja faktiskt) och hade turen att få börja knäppa då direkt. Idag var jag verkligen med på noterna men inte Olle. I lördags på dagisfotograferingen var det lite tvärtemot. Så vi får väl välja mellan dom båda dagarnas foton. Jag gjorde bara några grimager !
Olle stackarn var inte alls sugen på foto, så han som alltid är glad o sprallig såg enbart uttråkad o ledsen ut. Kan ha sin förklaring att han haft lite ont i magen sista dagarna o mamma pulade i honom en hel burk med katrinplommonpuré igår. Åt tårta som öppna fsk bjöd på, mumsiga och sedan åkte vi hem ganska snart...tar ju på krafterna att fotograferas...det viktigaste var ju gruppbilden.
Tur var väl det, för efter ett tag hemma visade det sig att purén som OLle ätit gjort sin nytta. OJOJOJ, stackars Olle och Mamma. DOm såg båda rätt chockade ut över vad som hänt, men huvudsaken att Olle efter detta visade sitt vanliga jag igen. Men det var verkligen överallt och hur mycket som helst. Tänk er det värsta, för det var precis så det var. Hjälpte mamma litegrann. Nog om detta skitsnack, men jag kunde inte låta bli att skriva. Synen på mammas chockade ansikte hade vart värt ett foto...

Inga kommentarer: