söndag 23 mars 2008

Stortjej !!!

Nu har jag blivit en stor tjej.. 3 år. Det är ju jättegammalt.
Så nu är jag en riktig stortjej.
Jag har fått jättefina paket. Bla. en lekstuga som vi ska sätta upp bara snön försvinner, en dammsugare, jättefina tallrikar med bestick, bokpussel, tavla och mycket mer fina saker.
Men jag fick en grej som var lite speciell..
En riktigt cykel !!!

Tårtorna mamma gjorde var också jättefina. En med Pippi och en med Herr Nilsson o lilla gubben.

6 kommentarer:

Anonym sa...

3 år: Orden "kan själv" används flitigt. Treåringen älskar rim, ramsor, tramsor, visor och små sånger... Och det stämmer ju in precis på dig Wilma..

Tänk vad stor du har blivit.. Jag längtar tills vi träffas nästa gång, då hoppas jag att det är lite mindre snö så att du kanske kan cykla utomhus då, så jag får se hur duktig du är, för det vet jag att du är också...=) Kramar i mängder=O)

Anonym sa...

Hoppas du trivs med dina nya presenter, cykeln var jätefin =) kramar!

Anonym sa...

Vilket kalas, det var jättekul, många paket och vilka fina tårtor! Hoppas herr Nilsson smakade bra...
Vad snabbt du lärde dig cykla, det är något konstigt med dig..du kan så mycket....(är nog lite Lotta över dig)

Anonym sa...

Grattis till stora tjejen i efterskott..!! skrev ett inlägg på addes blogg men datorn buggade ur så inlägget gick nog inte iväg.. :-( Hoppas Wilma hade en kanon födelsedag. Mamma kom med dagbladet hit så såg lilla Wilma brevid Amanda i tidningen.. ;-) Hoppas allt är bra med er. KRAM KRAM

Anonym sa...

Det var kul att du kom hit också... Alltid lika kul det med...=O) Vilken tur att du har sån snäll mamma och pappa.. Det ska bli kul att se skorna, klänningen med flera...=) Hoppas du får kul på dopet imorogn... Kramisar //Johanna

Anonym sa...

Å, vilka fina presenter!
KRAM