måndag 10 mars 2008

Sjuk


Idag är mamma o jag hemma från dagis. Natten mot lördag spydde jag ner mammas o pappas säng...igår åkte jag på lite feber. SÅ vi bestämde oss för att vara hemma eftersom jag inte är pigg.

Fick även sällskap av pappa, eller sällskap vore ju synd att säga...han skickade vi ner till gästrummet igårkväll när han började spy. Så där ligger han.

Peppar peppar hoppas vi att mamma klarar sig undan magsjukan, tror inte att den lilla i magen skulle gilla det. Då kanske den skulle få för sig att titta fram tidigare och det vill vi inte. Får gott stanna där och växa till sig dom 6 veckorna som återstår.

Morfar är iväg till stan och besiktar våran bil...typiskt att vi skulle bli sjuka så precis...tur att morfar kunde hjälpa oss. Tack för det morfar =)

Efter nyår har jag vart mycket sjuk, det här är 3:e gången jag har magsjuka. Feber och öroninflammation har jag oxå haft några svängar. Tråkigt när man inte får vara frisk.

1 kommentar:

Anonym sa...

Lilla sötnosan.. ;-) Inte lätt att vara sjuk..!! Hoppas ni kryar på er. Inte långt kvar nu innan Liten kommer.. vilket datum var d nu igen?? Själv har man börjat jobba igen, känns faktiskt okej. En liten omställning bara. Tomas hemma med stumpan nu istället. Ha det så bra och sköt om er. KRAM