lördag 27 november 2010

Magsjuka

...måste vara bland det tråkigaste man kan ha...jag kräktes onsdagkväll, igår var jag på benen igen efter att ha sovit bort 1,5 dygn. Men så igårkväll precis när mamma o pappa adventspyntat klart, då kräktes pappa o Olle samtidigt. Mamma pular i sig massor med vitpeppar i hopp om att klara sig. Idag verkar dock Olle piggare, han kom tom med några godisar han fått tag på som han snabbt stoppade i munnen o svalde innan nån hann reagera. Nu har doktorsväskan åkt fram...en pappa som får spruta för att han har magsjuka...det hör nog inte till vardan ;)

Vi skulle egentligen baka lussebullar och måla med kristyr på pepparkakorna, men det får vi ta en annan dag...så inte bullarna o peppisarna åker på magsjuka med ;)

Ute är det 13 grader kallt fast solen skiner på mätaren, kanske tar mig en sväng ut sedan själv...när man är så stor som mig...kan man faktiskt få vara ute själv för mamma. Värst blir nog för lillebror som inte får följa med ut, vi är ett syskonpar som älskar att vara utomhus!

Mamma sydde klart hissgardinerna till hallen nere igår, det blev bra...nu tror jag att hon ska passa på att märka lite kläder när hon ändå har strykbrädan framme.

Tack o hej, från en glad och pigg tjej ;)

Inga kommentarer: